Caviar nails

Caviar nails # 2

 

Så har jeg prøvet det -og det var vist også det. Det var ikke lige frem nogen succes, de ligner langt fra neglene på reklame billedet. Man skal vist være mere end ualmindeligt dygtig til at lave negle, for at det skal lykkes. Det er noget bøvl med de kugler. Det er svært at lægge pænt med børsten, og når det kommer udenfor neglen, så sætter kuglerne sig også uden for neglen. Når det så sidder der, skal det tørre i  20 min, meget lang tid at sidde med fingrene i ro.

Hvis du skal have det på i byen, så planlæg at gøre alt andet før neglene for ellers er de ødelagt. Det holder ikke til noget som helst, kuglerne knækker af for et godt ord. Desuden hænger ens hår fast i neglene, så sæt hår inden. Hvis man som mig ikke kan lade være med at pille i neglelak, er dette heller ikke en succes. Det overlevede 3 timer på mine negle og så havde jeg pillet det af i kedsomhed. Hvis jeg nogensinde skal have det på igen, så skal det kun være på én negl.

Kaviar negle er overvurderet!

Now I have tried the caviar nails. It was no success. First of all, it is difficult to put on the nails. Then it has to dry for 20 min, that is a long time to sit still. If you want to use it, plan to do everything else first, because you are not able to do any thing. You will mess up your hair with the nail and the “caviar” will fall of. After 3 hours on my nails, it was gone, I could not stop fiddle.

It’s overrated

See you

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caviar nails