Caviar nails

Nu må jeg prøve dette negle fænomen – kaviar negle. Jeg har købt den hvide version, hvilket jeg lidt har fortrudt, jeg tror den sort havde været mere brugbar. Det ser spændende ud, men jeg er lidt bekymret for hvor holdbart det er.  Fancy ser det ud, nu må vi se hvor lækre mine negle kan blive med et tredimensionalt look. Jeg vil gå i krig, så får I min mening senere.

Now I want to try the caviar nails. It look cool, but i do not know how durable it is – lets see. I’m going to try it now, I will show you the result later and let you know my opinion.

See you

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall