Dinnerdate

Coats

Lige nu er jeg på udkig efter inspiration til min efterårs/vinterjakke, jeg selv vil sy. Det er dejligt at have noget ikke alle andre har, så som en jakke fra H&M man ser alle andre i. Er bare i tvivl om hvilken farve jeg skal vælge, der er jo mange lækre efterårsfarver. Alle disse jakker er fundet på Mytheresa.com.

See you

Right now Im looking for a fall/winter coat and I want to make it my-self. I like to wear something that nobody else have. Im trying to figure out which color I want it to be. All coats are from Mytheresa.com.

See you

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinnerdate