I'm wearing this..

Going to NYC

Om lidt under en måned vender jeg snuden mod byen over dem alle. Det er fjerde gang jeg skal der til, og jeg får aldrig nok. Det er jo bare den skønneste by, hvor man kan opleve alt. Det er selvfølgeligt et shopping mekka og ingen tvivl om at jeg skal have et kilo eller 10 med hjem. Jeg går primært efter alt hvad der er billigere “over there”. Redken shampoo i 1l flasker, Nike sko, Marc Jacobs, og meget andet. Det er også blevet til en tradition at besøge Woodbury outlettet som ligger en times tid fra byen. Sidste gang grinede vi af dem som trak rundt med kufferter ude i outlettet, men sidst på dagen måtte de grine af os, som slæbte rundt på et hav af poser. Så det er en god ting at tage med der ud. Jeg har jo efterhånden set alt hvad der er at se i New York af seværdigheder, men jeg bliver aldrig træt af udsigten fra Rockefeller Center “Top of the Rock”. Der er det skønne billede også fra.

Soon I’m going to New York. My favorite city. Of course I’m going to shop, It is fun because it’s so much cheaper than it is in Denmark. I will visit Woodbury outlet, this time with a big suitcase for all the things that we shop. I love to go to the “Top of the Rock” and have a view over the city.

See you

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm wearing this..