New energy

Monday

Det var min morgenmad:)

Dagen startede godt, med at jeg var låst inde så jeg ikke kunne komme på arbejde (min kæreste havde taget min nøgler med). Jeg nåede lige et kort øjeblik. at tænke om det ikke var en lovlig grund til ikke at komme på arbejde. I det samme ringede min kæreste og sagde, at han ville køre tilbage med nøglerne – lidt ærgerligt:) Jeg kom på arbejde og nu er jeg hjemme igen og igang med at bage en chokoladekage, en sund én af slagsen:) Senere tager vi ned og træner og så ender vi nok foran fjerneren til en omgang ligegyldigt tv. Skøn mandag:)

I morgen står den på Photoshop kursus og cafémad med min studiegruppe.

The picture shows my breakfast:)

The day started of well, I was locked in. My boyfriend had my keys, then I thought it was the perfect reason for not being able to get to work. He called and said that he was on his way home with my keys – damn I have to go to work (but sweet boyfriend). Now I’m home from work and Im baking a chocolate cake – a healthy one. Later we are going to the gym and afterwards we are going to watch some trivial tv. Lovely monday:)

Tomorrow Im going to a Photoshop course and a visit at a café with my study group.

See you

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New energy