Maj udfordringen

Guide til Dubai

Skærmbillede 2013-05-02 kl. 11.20.14

Her er en lille guide til Dubai. Jeg synes jo, at Dubai er fantastisk, så jeg vil gerne dele min begejstring med jer. Jeg håber, I bliver fristet til at besøge den ekstravagante ørken stat. Jeg har været der 4 gange og drømmer allerede om at vende tilbage, snarest muligt.

Hotel: Der er et kæmpe udvalg af hoteller i Dubai, næsten alle sammen nye og lækre. Når man skal vælge hotel i Dubai skal man bestemme sig for om man vil have et by-hotel eller strand/pool Hotel. By-hotel vil sige at de ligger et stykke fra vandet og man derfor skal indregne en taxa tur til stranden, hvis det er det man vil. Der er også mulig for at få adgang til pool og stand ved at tage på en beach club på et andet hotel. Så for omkring 100 DH (160 kr) kan man ligge på standen og poolen ved et 5* hotel. Strand/pool hoteller er for mig klart at fortrække, de har som oftest både pool og adgang til en lækker sandstrand, dog er de lidt dyrere.

Skærmbillede 2013-05-02 kl. 11.22.11

Transport: Der er stort set ikke fortove i Dubai, så man skal med taxi eller metro. Det er ekstremt billigt at tage taxi, en tur på 25 km er ca. 75 kr. Metroen er en oplevelse i sig selv. Der er skinnende rent og der er vogne som kun er for kvinder. Metronetværket er ikke så udbygget i Dubai, så det er begrænset hvor man kan komme hen. Jeg ville anbefale at man tager taxa, det er billigt og man kommer direkte til det ønskede sted.

Madinat

Strand: Af strande kan jeg anbefale Jumeirah Beach Park, hvor man betaler 5 DH (ca. 8 kr) for at komme ind, her kan man også leje parasoller og solsenge. Derudover kan man tage på beach club hvor der både er pool og stand. Fx kan man besøge Atlantis som ligger ude på Jumeirah Palm, hvor man kan ligge lige ud til vandet det koster omkring 400 kr som man så bestiller mad for (minimum spend). Vi var på Sheraton Jumeirah, et lækkert sted med poolbar, palmer, gode solsenge, hvid sandstrand og lyseblåt vand.

iss

Priser: Nogle ting er meget billige end i Danmark og andre er dyrere. Eksempler: taxi, is, sodavand er meget billigt. Mærkevarer, her taler jeg sko, tasker, tøj er næsten altid dyrere. Restaurant besøg er næsten samme prisniveau som i Danmark

Restauranter: Mit yndlings sted er en buffet restaurant på et hotel som hedder Al Qasr. Det er ikke som en kedelig buffet herhjemme, nej det er med frisk, sushi, små lækre forretter, en pasta station, salat station, brød station, frugt og ost station og ikke mindst deres dessert som er en lille kagebutik med alt hvad man kan drømme om og selvfølgelig chokoladespringvand. Så kan man selvfølgelig finde alverdens restauranter rundt omkring i Dubai.

Choko

Shopping: Dubai Mall er det største shopping center som både indeholder en skøjtebane og et kæmpe akvarium, et utal at restauranter og butikker – Klart mit favorit shoppested. The Walk en fin gade hvor man kan gå udenfor og kigge på butikker og lækre biler. Mall of the Emirates er shopping centeret hvor man kan opleve den indendørs skibakke og selvfølgelig en masse butikker.

Madinat

Oplevelser: Jeg har været på en tur til både Abu Dabi og Oman. I Abu Dabi ligger en meget smuk moske som er et besøg værd. Oman tog vi til, for at snorkle i den Arabiske Golf. Man kan drikke te i Burj Al Arab (verdens eneste 7* hotel). Tage en tur op i Bur Khalifa hele 800 m op i luften, med en fantastisk udsigt. Gå en tur i Souk Madinat, et meget hyggeligt sted, hvor man går langs kanaler, i noget som forestiller en gammel arabisk by. Her kan man spise og shoppe. Ved Dubai Mall kan man opleve et dansende springvand som er helt fantastisk.

fisk

city

Hvis I har nogen spørgsmål omkring Dubai er i velkomne til at spørge:)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj udfordringen