Sund choko snack

goji bærgoji chokochokosundchoko

 

Jeg elsker chokolade, chokolade på alle måder. Her er en lidt sundere version end den med peanut og karamel i. Man kan stort set putte alle slags nødder og tørret frugt eller bær i. Her har jeg puttet mandler og tørret goji bær i. Det er er bare at smelte chokoladen over vandbad og så putte nødder og tørret goji bær i. Læg et stykke bagepapir i bunden af en skål og hæld chokoladeblandingen ud heri, derefter stilles det i køleskabet. Efter ca. 20 min kan du hakke chokoladen til lækre stykker:)

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration