Juni udfordringen "All-in på mave"

“No Limits Race” done

no limits race“No limits Race” er gennemført på trods af ondt i halsen og hele kroppen var øm, gennemførte min veninde og jeg løbet på en Ipren og Appesize grød. Vi gjorde det på 28 min og 14 sekunder set i forhold til vores sygetilstand så var vi meget godt tilfredse:) Det var et super godt løb med nogle fede udfordringer. Der blev kravlet over hegn, hoppet over dæk, svømmet gennem skumbad, kravet under presenning og sprunget over høballer. Jeg håber det kommer igen næste år!

goodiebag

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni udfordringen "All-in på mave"