Formiddagstræning + frokost

Bodybananas er geniale!

Er i stødt på Bodybananas? Min kæreste introducerede mig til Bodybananas, som er de her unge gutter, der har fuldstændig styr på deres kost og træning, og som har nogle vilde overkroppe. Det er meget inspirerende at se de mange videoer som ligger på deres Facebook side omkring træning og kost. Sami som laver videoerne har en vild energi og kan motivere enhver! Tjek Bodybananas ud her. Os piger kan også bruge deres kost- og træningstips.

Mens jeg har haft gang i min livsstilsændring siden sidste år, har min kæreste ikke været så engageret. Han har altid været aktiv, styrketrænet og spillet foldbold på højt plan, men har efter flere fodboldskader taget lidt på. Takket være Bodybanans er han som forvandlet, jeg har aldrig set ham gå så meget op i noget som hans krop nu. Han er fast indstillet på at forbedre sin fedt procent og muskelmasse. Det er spændende at se hvad resultatet bliver – det er jo ikke helt dårligt med en veltrænet overkrop;) Respekt til Bodybananas for den måde de formår at motivere på!

Det er federe at være et team om at forbedre sin krop. Så kan man holde hinanden op på at gennemføre. Det er også nemmere når man begge er indstillet på at hygge ikke altidbehøver involvere kage;)

Her er en lille video fra vores udendørs træning den anden dag.

Just do it

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formiddagstræning + frokost