En knude i brystet?

Gode tips til en sund ferie

Skærmbillede 2013-03-25 kl. 22.10.52Snart tager jeg til Nice. Jeg er begyndt at forbedrede mig på, hvordan jeg kan få den bedste ferie. For mig er ferie ikke lig med at man bare slår sig løs og spiser og drikker uanede mængder at is, chips og sodavand. Jeg vil heller nyde lidt godt, end en masse dårligt. Jeg har forberedt mig, ved at handle ind til sunde snacks, så jeg ikke kaster mig over et eller andet, når jeg bliver sulten. Kroppen har ikke godt af at svinge kilomæssigt, så hvorfor at tage en masse kilo på, som man så skal knokle for når man kommer hjem? Personligt er jeg blevet super tilfreds med min egen krop denne sommer, hvorfor ødelægge det arbejde, man har lagt i det, de sidste mange måneder? Man skaber alt for hurtig de dårlige vaner, en ferie med slik og is, så ved jeg, at jeg har hang til sukker igen. Jeg holder mig til chokoladen og det skal jeg helt sikkert nyde på min ferie.

me

Træning er en naturlig del af min hverdag og jeg elsker det, så hvorfor undvære det på ferien. Jeg har tænkt mig at tage løbeskoene, træningstøjet og mit løbeur med. Jeg har også undersøgt mulighederne for udendørs træningsfaciliteter og det ligger der i nærheden af vores lejlighed, så det skal helt sikkert prøves:)

Her er nogle af mine tips til hvordan man holder ferien mest muligt sund:

– Drik vand til maden (det gør jeg hjemme og det gør jeg uanset hvor jeg spiser)
– Spis en god morgenmad, så du er mæt langt op ad dagen
– Søg for at have nogle gode snacks med ud
– Pak løbeskoene og træningstøjet
– Drik en masse vand i løbet af dagen
– Tag evt rugbrød med, hvis der er mulighed for at opbevare det.
– Nyd din ferie

Her er de snacks jeg skal have med på min ferie: Skærmbillede 2013-04-04 kl. 20.27.10 nødder

At være på ferie behøver ikke vær lig med ædegilde, men nyd nuet og at kunne slappe 100% af og opleve en masse nyt. Lad batterierne op, så du kommer hjem med en masse ny energi.

Hvad er ferie for dig?

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En knude i brystet?