Min mad i billeder

Skøn Weekend

Denne weekend står på arbejde, træning, iværksættermesse, ud og spise og halvmarathon i morgen og så er det jo et fantastisk sensommervejr, man kan ikke andet end at være glad. Jeg besøgte tidligere i dag,  iværksættermessen i Øksnehallen, hvor jeg var til en foredrag med Dea Kudibal som ejer Kudibal. Og hvor er hun bare en cool iværksætter! Lige nu er hun på vej til Kina for at starte butikker op, wow. Det er bare så inspirerende at høre andre kvinder, som har startet deres egen virksomhed og lykkes med det. Jeg er mega imponeret over kvinder som balancere med, egen virksomhed, børn og mand. Men hvis man vil det nok, skal det nok lykkes, dog med den rette opbakning fra baglandet! Med en masse tro på mig selv og fornyet iværksætterspirit afslutter jeg min lørdag på Madklubben med min familie:)

God lørdag:)

liveBen
JoeTræning

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mad i billeder