Glutenfri mad

Choko/nødde pålæg

Skærmbillede 2013-10-03 kl. 09.00.17 Skærmbillede 2013-10-03 kl. 09.00.23 Skærmbillede 2013-10-03 kl. 09.00.35

I London købte jeg det lækreste glas økologisk choko/nødde smørrelse. Men jeg havde ikke overvejet, at det var et problem at have med igennem security. Så det hapsede hende damen bag skranken ud af min kuffert. Det havde jeg ellers glædet mig til, at sætte tænderne i på et stykke knækbrød. Nu er jeg hjemme igen og så har jeg eksperimenteret med min egen ckoko/nødde pålæg, som kan bruges til at smøre på brød, knækbrød eller over grød. Det smager virkelig godt, dog skal du ikke forvente Nutella:)

Ingredienslisen er kort:

– Hasselnødder
– Akaciehonning
– Kakaopulver

Nødderne ristes i ovnen ved 150 grader i 15 min. Så kan skallen nulres af nødderne med hænderne. Blend nødderne og resten i en minihakker til massen bliver blød og olien trækker ud.

Find frem til din egen smag, ved at justere på ingredienserne:)

   

1 kommentar

  • Mmm, hvor ser det lækkert ud! 🙂 Det må jeg prøve at lave selv!
    Men ærgerligt, at de hapsede det i lufthaven….

    Mvh. Betina
    //health my way

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri mad