Er Kari Traa noget for mig?

Skal I med til Knæk Cancer løbet?

LøberTine fra Fitinspiration.dk har jo stablet to løb på benene, både i Århus og København for at sætte fokus på Knæk Cancer – Så sejt! Jeg glæder mig meget til at løbe med i København og regner stærkt med alt løbe alle 21 km, selvom det er over en måned siden jeg løb halvmarathon:) Jeg har løbet lidt siden, men ikke over 7 km ad gangen. Gennemsnits farten kommer til at ligge omkring de 10 km i timen, så de fleste burde kunne være med. Ruten er rundt om Damhussøen og engen, denne rute løbes ca. 4 gange for, at nå de 21 km, men det er ikke et krav at løbe alle runder.

Jeg håber flere friske mennesker er klar på at løbe, for at sætte fokus på Knæk Cancer! Se mere på Facebook, hvor du kan tilmelde dig!

 

   

5 kommentarer

 • Af hjertet tak! 🙂 Blev simpelthen SÅ glad da jeg sad og læste dit indlæg! Jeg glæder mig helt vildt til løbet og synes det er fantastisk med den opbakning jeg har fået indtil videre! Derudover glæder jeg mig til at løbe i dit selskab, som kom lige op og sig hej! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jo helt sikkert værd at bakke op om! Jeg glæder mig også, det er en god rute du har valgt, med smuk natur:) Jeg elsker også når folk kaster sig ud i nye projekter og fører det ud i livet, det er sejt!

   Vi ses d. 24. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gid jeg kunne. Jeg har selv leukæmi og det har desværre ødelagt mine ben. Men hvor er det fedt at du og andre vil løbe på vegne af alle med kræft 🙂 Det så flot gjort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria

   Det er jeg ked af at høre. Jeg vil have dig i mine tanker, når jeg løber og så håber jeg at hele Knæk Cancer indsamlingen indbringer mange penge, så der kan forbygges, forskes og gives en bedre behandling til kræftpatienter!

   God dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Kari Traa noget for mig?