Weekend i London

Sund æblekage

Æble æble dessert

 

Nu har jeg fået brugt lidt af de mange æbler, vi plukkede i sidste weekend. Det er blevet til utrolig meget æblemos. Æblemos kan bruges til mange ting: denne æblekage, til skyr, smoothie og havregrød. Jeg skræller æblerne og skær dem i stykker. Ned i en gryde med lidt vand og vanillepulver. Lad det koge ved svag varme i 10-15 min. Køl æblestykkerne og blend det efterfølgende. Så har du æblemos, den kan sødes med lidt akaciehonning efter smag og behag:) Til æblekagen hakker jeg mandler og blander skyr med vanille pulver og akaciehonning. Det smager rigtig godt og er min favorit aftensnack lige i øjeblikket:)

* 5 æbler bliver til ca. 2 portioner (men lav lidt mere så har du til flere dage).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i London