Glutenfri burgerboller

Lækkerier til huden

Cremer

Skærmbillede 2013-12-15 kl. 23.21.51

Forleden dag modtog jeg de her lækre produkter fra Nu3.com som er en tysk hjemmeside med et bredt udvalg af cremer, kosttilsskud, tørret bær, vitaminer, chokolade, kokosvand ja faktisk alt. Desuden kan du søge meget specifikt, så du kun får vist varer uden gluten, økologisk osv., det er smart og nemt at gå til. Nu skal jeg til at pleje min tørre hænder med denne Lavera håndcreme som er økologisk. Desuden vil jeg teste denne Bi-oil på min hud og fortælle om virkningen, den lover at kunne mindske bl.a. strækmærker, som vi er mange der har nogle stykker af;)

På webshoppen har de endda et af mine favorit mærker Balm Balm, som er 100% organisk og naturligt, som de siger “no hidden ‘nasties”. Det mærke er faktisk svært at finde i Danmark, så det kan jeg godt lide! Nu3 er helt sikkert et sted jeg vil handle en anden gang, hvor jeg ikke gider cykle ind til Gammel Kongevej for at gå i Helsehuset.

Sponsoreret indlæg, men med udtryk for egne holdninger

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri burgerboller