Juleønsker

Opskrift: Raw brownie

RawbrownieKageBrownie

Her er en opskrift på den bedste sunde brownie jeg har smagt! Den er lækkert blød og har en perfekt fyldig chokoladesmag. Den er hurtig at lave og der bliver til ca. 8-12 små stykker. Brownien kan pyntes med forskellige lækre toppings, her har jeg brugt kokosflager.

Opskrift:

– 1 pose dadler uden sten (200 g)
– 100 g paranødder
– 75 g cashews
– 1 knivspids vanille pulver
– 2 spsk kokosolie
– 1 spsk kakaosmør (kan købes i en helsekost butik)
– 1 dl kakaopulver
– kokosflager til pynt

Kog vand til at opbløde dadler i, lad stå i 10 min. Kom de opblødte dadler i en foodprocessor, sammen med, vanillepulver, kokosolie, kakaosmør, kakaopulver og kør indtil det bliver en klistret masse. Hak nødderne groft med en kniv, og bland det i browniemassen. Læg massen i en passende form. Jeg bruger en der er 16×10 cm, så bliver der til ca. 8 stk og hvis formen er større bliver den selvfølgelig fladere og flere stykker. Pynt med kokos og stil i fryser i en halv time, så er den klar til at skæres. Opbevar kagen i køleskabet, hvis den skal række til flere dage:)

Kakaosmøret er meget vigtig, da det giver den dybe chokolade smag:)

   

2 kommentarer

 • Simone

  Waow det ser lækkert ud!
  Det tror jeg helt bestemt jeg vil prøve at lave 🙂

  Hvis man nu ikke har kakaosmør og olie har du så nogle andre alternativer? 🙂

  Hilsen
  Simone
  http://fitandlovinit.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Simone

   Den er virkelig god:) Men jeg kan anbefale dig at skaffe kokosolie og kakaosmør, jeg bruger begge ting til virkelig mange opskrifter og kokosolien er den bedste til at stege i og du kan også smøre den på huden. Kakaosmør er virkelig lækkert til at give en dyb chokoladesmag, uden at komme chokolade i:)

   Om du kan bruge noget andet? Jeg ville nok smelte noget mørkt chokolade i stedet for kakaosmøret og så undlad kokosolien. Men jeg ved ikke helt hvordan resultatet bliver, men mon ikke det kan spises;)

   God søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleønsker