Shop loungewear med %'er

Glutenfri æble-blåbærmuffins

 photo 22abf5cd-e91a-4ddf-a05b-19b9bb8657a8_zpsa0da1370.png

De her æble-blåbær muffins blev så gode, kombinationen af den lidt søde dej og den frugtige smag af blåbær er bare lækker! Hvis du har lidt god tid her i weekenden og en sød tand, syntes jeg du skal prøve den her opskrift. Jeg kan også anbefale, at sætte dem på bordet til en brunch. De er selvfølgelig glutenfri og fulde af gode råvarer. I mine øjene er de her muffins sunde, da de indeholder gode fedt stoffer i form af øko smør og mandler. Kokossukkeret påvirker ikke ens blodsukker som alm. sukker og så er blåbær spængfyldt med antioxidanter. Her får du opskriften:)

Opskrift til 10 små muffins:

2 æbler
1 tsk vanille pulver
3 øko æg
30 g øko smør
80 g mandelmel
45 g boghvedemel
3 spsk kokosukker
2 tsk glutenfri bagepulver
en god håndfuld blåbær

Skræl æblerne og skær dem i stykker, lad dem koge med lidt af vanille pulveret i en gryde (til de bliver til mos). Blend evt med stavblender. Pisk æg og kokossukker sammen. Smelt smøret og rør op i dejen. Bland resten af ingredienserne sammen. Put i forme og bage ved 200 grader i 10-12 min.

 photo cc7b317c-17c5-4d41-a62a-910a4a642304_zpsc71b16f3.png

   

2 kommentarer

 • Muuuuums, lavede disse i dag og de blev bare så super gode 🙂 Jeg havde ikke boghvedemel, så lavede et miks af hvedemel og smagsneutralt proteinpulver istedet, og det virkede helt fint 🙂 De kan nemt anbefales!

  Forresten har jeg gået og tænkt over hvad eilime mon stod for/betød – det er først gået op for mig i dag, at det er Emilie stavet baglæns! Ikke? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eilime

   Hej Jonna

   Jeg er glad for du kunne lide dem:) Det lyder godt, man kan jo netop bare tilpasse med det man har i skabet!

   Du har ret, det er nemlig Emilie stavet baglæns. Godt gættet;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop loungewear med %'er