Pandekagedagen: Glutenfri pandekager

Tænk dig sund!

 photo 31e61200-5548-41b7-929b-02687900325e_zps4462b0c0.png

Jeg har før skrevet om, hvor vigtigt det er at tænke positivt. Der er lavet undersøgelser omkring hjertekarsygdomme og et optimistisk livssyn. Undersøgelser viser at de som har en optimistisk personlighed, har halv så stor risiko for at udvikle hjertesygdomme som dem der er negative. Der er nemlig en sammenhæng, for mennesker der er positive producere færre stresshormoner, hvilket beskytter hjertet mod overbelastning.

Så sundhed handler også om din indstilling til livet, man kan påvirke sig selv rigtig meget med ens tanker – så smid alle de negative tanker og være positiv. Her er lidt tips til hvordan du bliver mere positiv:

– Smid de dårlige tanker væk
– Se det positive i ting frem for det negative
– Omgiv dig med positive mennesker
– Gør noget godt for dig selv
– Se en sjov film
– Dyrk motion der gør dig glad
– Sig søde ting til dig selv og smid kritikken væk
– Tilgiv

Ha’ en positiv dag:)

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekagedagen: Glutenfri pandekager