Slow workout

Opskrift på glutenfri burgerboller

 photo e62bc991-c274-40f9-97b1-cd5f1175106a_zps3fbb3473.png

Som lovet kommer her opskriften på de glutenfri burgerboller jeg lavede til min vegetarburger. Opskriften er simpel og fra du starter til bollerne er bagte går der 20-25 min, der er altså hurtigt! Til 4 burger boller skal du bruge:

– 3 æg
– 1 dl mandelmælk
– 30 g smør
– 2 spsk husk
– 1 spsk hørfrø
– 2 spsk chiafrø
– 3 spsk glutenfri havregryn
– rismel (til dejen er mættet)

Smelt smør og rør alle de våde ingredienser sammmen. Nu kan alle andre ingredienser røres i (dejen skal være lidt klistret) og bollerne kan formes med 2 skeer og sættes på en bageplade og pyntes med chiafrø. Bages i 10-12 min i 200 grader.

   

4 kommentarer

 • De ser super gode ud! Hvor mange boller kommer der ca ud af opskriften? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haps! Jeg elsker glutenfrit brød og det er bare SÅ svært at lave rigtig gode burgerboller, men min mave vil sgu ikke tillade de normale 😉 tak for super go inspiration, jeg vil bage dem næste gang den står på burgeraften herhjemme. Sidste gang spise jeg bare ekstra salat, men det er nu sjovere med en rigtig burger 😀

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eilime

   Jeg er glad for at jeg kan inspirere:) Min mave elsker de her boller, så du må helt sikkert prøve dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slow workout