Morgenmads inspiration

Ansigtsbehandling der virker

 photo abfc46dc-b7db-482e-bc11-93e017a397fb_zpsaef847ae.png

Som jeg før har skrevet om her på bloggen, så har jeg haft store problemer med min hud. Det der nu er tilbage er arrene og dem vil jeg helst være fri for. Derfor har jeg begyndt et behandlingsforløb hos Cosmo, med behandlingen Fire and Ice. Det er en frugtsyrebehandling, som skånsomt fornyer ens hud og formindsker ar. Desuden forbedre den hudens struktur, som godt kan have taget skade efter udbrud. Den behandling har virkelig gjort en forskel på min hud, mine ar er blevet mindre røde og derved behøver jeg ikke så meget make-up som før. Det bedste er faktisk at man kan forsætte sin dag efter behandlingen, ofte skal man sætte dage af til at komme sig oven på skrappe behandlinger. Jeg husker tydeligt en gang jeg fik en frugtsyrebehandling et andet sted, hvor min hud fald at i flager en uge efter øvøv! Så jeg kan virkelig anbefale jer at prøve Fire & Ice hos Cosmo, I vil sikkert også gerne se før og efter billeder af min hud og det kommer I også til. Om en uges tid, kan det færdige resultat ses her på bloggen (jeg fik sidste behandling ud af 3 i dag og nu skal min hud lige arbejde lidt). Følg med!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmads inspiration