Fem favoritter

Arbehandling – se resultatet

 photo abfc46dc-b7db-482e-bc11-93e017a397fb_zpsaef847ae.png

Kan I huske jeg skrev om min behandling af acnear? Som jeg lovede ville jeg selvfølgelig viser jer hvor godt det er gået. Jeg er så glad for resultatet af Fire & Ice behandlingen hos Cosmo i København. Behandlingen er kun lavet med frugtsyrebehandling som er meget mild mod huden, man kan forsætte dagen igennem efter behandlingen, det er ikke noget med at man er rød i huden flere dage efter (hvilket jeg har prøvet før andre steder). Jeg har fået tre behandlinger som de anbefaler med 14 dages mellemrum og huden har selv fået lov til at arbejde med behandlingen. Derudover har jeg benyttet en ansigtsrens fra IS Clinical som er samme serie, jeg er blevet behandlet med. Jeg kan virkelig anbefale behandlingen, hvis du er lige så ked af din hud, som jeg var for 2 måneder siden.

 photo 2cef55b4-89c4-499b-a49f-bc60dd4bb94c_zps45868a7e.png

Billederne er tage før og efter behandlingen (ca. 2 måneder i mellem)

   

2 kommentarer

 • Stina

  Har fuldt skarpt med i disse indlæg, og ventet spændt på din update på forløbet. Er lidt nysgerrig omkring nogle ting, foreslog de dig at få lavet denne behandling frem for f.eks. laser behandling? Er prisen forskellig alt efter om man har et lille område eller større område der skal behandles? Får du stadig bumser, eller hjælper denne behandling også til at holde dem væk?
  Ville være fedt hvis du ville lægge et par ord til disse spm. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eilime

  Det er jeg glad for du har:) Jeg havde undersøgt muligheden for laser, men jeg syntes det var for voldsomt, for mit ansigt, da der også skal sættes tid af til at hele. Denne behandling er hele ansigtet som behandles, det er som en alm. ansigtsbehandling. Min hud har artet sig meget bedre efter, men hvis jeg ikke holder mig til sund kost straffer min hud mig, så jeg skal passe godt på:)

  Jeg håber det besvarede dine spørgsmål, ellers bare skriv igen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem favoritter