Yoga outfit

Snart ferie tid!

 photo 5edd6951-6c8e-45d6-ae53-077d610c8ea6_zpsa26536e7.png

Uhh nu nærmer tiden sig, at jeg skal til Californien igen. Denne gang på et noget længere roadtrip, hvor turen går til Las Vegas, Yosemite, San Francisco, Monterey, Santa Barbara og til sidst Los Angles. Det bliver helt fantastisk at komme der over igen, jeg fik absolut ikke nok i juni. Jeg skal derover med min kæreste og hans familie, så det bliver en rigtig hyggetur med god mad, shopping og nogle fantastiske oplevelser. Vi skal blandt andet flyve over Grand Canyon i helikopter, køre race i nogle typiske amerikanske muskelbiler, se mediemogulens William Randolph Hearst kæmpe villa (Hearst Carstle) og selvfølgelig tilbagelægge en masse miles på de californiske motorveje. Jeg skal som sædvanlig også spise en masse mad fra mit yndlings super marked WholeFoods. Cant wait!

Nogen der har nogle gode tips til de byer jeg skal igennem?

   

2 kommentarer

 • Pernille S

  Wow lyder som en fantastisk tur, er slet ikke misundelig 😉
  Yosemite er helt fantastisk, du kan godt glæde dig! Og det samme er Grand Canyon. Aldrig har et sted på jorden givet mig sådan et sug i maven og en kæmpe klump i halsen – wow.
  I San Fran ville jeg tage til området omkring Hayes street som er mega mega hyggeligt, og lidt nørrebro agtigt. Ellers er der mega fedt nede på havnen, hvor der hver lørdag er kæmpe marked med lækre produce varer.
  Når du er så glad for Whole Foods må du også gøre dig selv den tjeneste at opsøge en Trader Joes, som er et helt fantastisk supermarked med mange forskellige økologiske ting. Alt sammen MEGET lækkert! Jeg kan bl.a. anbefale deres Edamame bønne humus (!!!) og deres utroligt lækre almond butter, og deres ezekial bread. Bliver helt lækkersulten bare ved tanken… 🙂 Hvis I skal grille, kan jeg anbefale deres kyllingepølser med hvidløg – MUMS!
  Rigtigt god tur!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eilime

   Jeg glæder mig til at se Yosemite! Jeg giver dig helt ret i at Grand Canyon var helt fantstisk, det skal man bare se:) Tusind tak for dine gode råd, dem vil jeg bruge på turen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga outfit