Tanker om graviditeten

Skønhedsprodukter til gravide

 photo 51d8c8ca-40cd-4c1c-be74-d4b119dfae00_zps4c0bfd8a.png

Det er jo vigtigt at man skåner sig selv, mens man er gravid og jeg vil jo sige man altid burde tænke over det. Men jeg har også selv lige måtte finjustere min beautysamling, så den blev så ren som muligt. Jeg fandt en del inspiration i Charlotte Torpegaards “Yummy Mummy” til indkøb af beautyprodukter. Her er et lille udvalg af hvad jeg købe i USA, men det meste kan også købes i en helsekost her i landet!

Jeg har måtte skille mig af med min elskede Redken shampoo og balsam, som jeg i mange år har brugt fast og købt med hjem fra USA i store mængder. Nu bruger jeg John Masters zinc & sage shampoo og balsam som er 71% økologisk. Den dufter lidt karamel agtigt, hvilket er meget lækkert i håret.

Ansigtscremen har jeg skiftet ud til John Marsters Rose and Abricot facecreme, som dufter skønt og er økologisk.

Jeg har længe været tilhænger af Burts Bees lipbalm, som har den bedste konsistens på læberne. Øjencremen er også fra Burts Bees og har en nem påførings tut for enden.

Strækmærker – Nej Tak! For at forbygge strækmærker (det aner jeg ikke om man kan? – der er så meget for og imod). Men jeg har valgt at bruge Weledas stretch mark Massage oil til maven og bryster. Om ikke andet så får min mave lidt massage. Nu må vi se, om det holder hvad det lover:)

Så er der jo også alle min make-up produkter, dem må I høre om en anden gang.

 

 

   

2 kommentarer

 • Mette Bloch

  Hey

  Jeg ville bare lige give mit besyv med:) Jeg har selv to skønne unger, og lige meget hvor dejlige de er – så har de sat sine spor på min krop. Jeg brugte, da jeg fik mit andet barn, udelukkende de skønne produkter fra A. Börlind, der alle er frie for konserveringsmidler, syntetiske farver, silikone og paraffin. Og jeg bruger dem stadig. De er helt geniale til gravide, da man på ingen måde kan gøre noget forkert. De er så lækre. Blot et tip:) (Du kan bl.a. finde dem her: http://www.naturoghelse.dk/shop/annemarie-borlind-15c1.html)

  Knus Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eilime

   Tak for dit tip:) Det ser ud til at være nogle lækre produkter og endnu bedre at de er frie for alt det snask. Dem vil jeg helt sikkert tage et kig på næste gang mine cremer løber tør!

   Kh
   Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om graviditeten