Broccoli-mandel "kødboller"

Sund weekend

 photo b749f2c4-ffd1-4cc7-b925-3c8e85a965b1_zps5da1be5a.png

Normalt er weekend jo der hvor man lige hygger ekstra meget, med lidt god mad, sofa-tid, søde sager og måske drinks. Men denne weekend skal anderledes for mit vedkomne. Min kæreste er ikke hjemme, så skal jeg forkæle mig selv, ved at være god ved mig selv. Det indebærer sund mad, træning, afslapning og mig-tid. Jeg vil bruge ekstra tid i køkkenet, med at lave lækker sund mad, presse juice og bage knækbrød. Senere tager jeg ned og træner og i morgen og søndag står den på yoga. Det er bare lige hvad jeg har brug for. Derudover vil jeg stå tidligt op og kigge på loppemarkeder i nordsjælland, hvilket jeg ikke har fået tid til hele sommeren, nu er det på tide. Jeg glæder mig til en sund weekend, men også til at se min mand på søndag:)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli-mandel "kødboller"