Gravid Meditation

Amsterdam

 photo 1b4811fe-1774-45ee-8e65-961b0e67f3b4_zpsa1617bb7.jpg
Så er jeg i Amsterdam. Jeg har kun set byen i mørke og er allerede faldet for den. Amsterdam er virkelig hyggelig og undervurderet. Kanalerne som er over alt er så fine og så ligger de smukkeste bygninger side om side. Der er desuden mange lækre butikker at kigge i. Minus er de mange coffee shops, hvor der ryges – ad hvor det lugter. Men alt andet trækker gevaldigt op! Jeg kan allerede se det for mig, at besøge byen med barnevogn og min søde kæreste en god forårsdag:)

   

3 kommentarer

 • Sikke et fint billede – Amsterdam er virkelig en lækker by 🙂
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud – lige nu har jeg en lækker giveaway kørende, hvor man kan finde en fusion-trøje 🙂
  // Sarah – bysarah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor hyggeligt 🙂
  Hvordan har du det med at flyve når du er gravid? Og skal du rejse mere inden babyen kommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eilime

   Jeg har det helt fint med at flyve, men jeg ville nok ikke tage på længere ture. Ja, jeg skal snart til Oslo, igen i forbindelse med mit job, men det er jo også kun en lille kort tur:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid Meditation