Halvvejs i graviditeten

Gulerodshummus

 photo 34531251-d45e-41d4-8e78-a218cb43d9c6_zps9834903f.png

Jeg har prøvet en ny topping til min salat og det blev gulerodshummus. Inspirationen kom af en salat jeg fik fra Smag igår med gulerodshummus, så det måtte jeg lige prøve. Det er lidt mere tidskrævende end almindelig hummus, da gulerødderne skal i ovnen i 45 min, men resultatet bliver så lækkert! Hvis du er til hummus, skal du helt sikkert prøve denne version:)

– 300 g gulerødder
– 1 spsk spidskommen
– 2 spsk sesam
– 1 fed hvidløg
– 2 spsk olivenolie
– 1/2 dåse kikærter
– salt

Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Bag dem i ovnen i 45 min, med sesam, spidskommen og lidt olie på. Tag dem ud og lad dem køle lidt af. Skær hvidløget i skiver og put sammen med gulerødder, olie, salt og kikærter op i et blenderglas. Blend det hele godt sammen, smag til med mere salt og spidskommen efter behov.

Server til salat eller grøntsagsstænger.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvvejs i graviditeten