Weekend Wellness

Lækkerier til håret

 photo 620faaa2-fb7e-4dc1-a787-8df175e8f548_zps197703c8.png

Lavender Rosmary shampoo kan købes her. Bare Unscented shampoo kan købes her.  Rosemary & peppermint konditioner kan købes her. Honey & Hibiscus konditioner kan købes her.

Under min graviditet har jeg stiftet bekendtskab med John Masters lækre produkter. De er nemlig overvejende økologiske. Jeg har fundet John Masters produkterne på nicehair.dk, hvor det er lidt billigere end i helsekost butikkerne og så kan man være heldig at der er rabatkoder oveni. Den John Masters shampoo/balsam all-in-one jeg bruger nu, løber snart tør, så jeg er på udkig efter nye. Kan I anbefale andre økologiske hårprodukter?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend Wellness