Træning som gravid

8 sundheds tips

 photo dddbaa5b-9ece-4320-bf06-04fa9f81cd6f_zpsc10bd9b6.png

Søvn
Søvn er super vigtigt for vores kroppe kan rense ud og restituere. Desuden er det vigtigt at komme i ordentligt tid i seng, fordi vores kroppe restituere bedst mellem kl. 22 og 2 om natten så der bør vi ligge i sengen.

Økologi
At spise økologisk er for mig rigtig vigtig. Jeg mener at det er bedst at skåne kroppen for unødige sprøjtegifte, som ikke gør noget godt for kroppen. Ved kød, mælk og æg, syntes jeg også det er rart, at vide at dyrene har haft det godt.

Spis mindre kød, mere grønt
Måske du helt kan undvære kød? Egentligt tror jeg, at det er sundest at leve helt uden kød, jeg tror ikke vores kroppe er gode til at nedbryde fx en rød bøf og det laver mere kludder i vores system end hvis vi spiser letfordøjeligt mad. Hvis man spiser kød, ville jeg til hver en tid vælge økologisk, da konventionelt kød bliver udsat for alverdens medicin og ikke behandlet ordentligt som levende dyr. Spis i stedet en masse lækre grøntsager, som fylder dig med vitaminer.

Træk vejret
Mange glemmer faktisk at trække vejret ordenligt ned i lungerne. Ens vejrtrækning passer jo ofte sig selv, men det er faktisk sundt et par gange om dagen at fylde vores lunger med luft, for at ilte kroppen ordentligt og holde vores lungekapacitet ved lige.

Tænk positive tanker
Det er sundt med et positivt sind, så husk at tænke nogle positive tanker og sende nogle positive ord ud i universet. Husk at rose dig selv for alt det gode, du gør for dig selv og andre.

Omgiv dig med kærlighed
Noget af det bedste jeg ved er kærlighed. Kærlighed giver mig tryghed og en lykkefølelse. Jeg tror kærlighed gør mange gode ting ved os, så omgiv dig selv med kærlighed og del selv ud af det i rigelige mængder!

Træning i den form du bedst kan lide
Træning er sundt for både hoved og krop. Jeg slipper tænkerne når jeg træner og stresser af. Træning skal udelukkende gøres af lyst og ikke blive til tvang, husk at holde hviledage. Personligt elsker jeg at blande en masse træningsformer, så det aldrig bliver kedeligt. Lige fra stille og rolig yoga, til løb, cykling og styretræning.

Drik vand
Drik en masse vand:)

Har du andre gode sundheds tips?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning som gravid