Tak for 2014

Nytår i Stockholm

 photo 86a3f654-3953-41f3-a760-c25464c07d76_zps46ea2da7.png

Mit nytår blevet fejret i Stockholm med min mand. Det var vores sidste tur sammen som bare os to. For to år siden var vi i Stockholm og blev begge forelskede i den smukke by, så derfor måtte vi bare tilbage. Det var super koldt, men vi havde forberedt os godt og pakket det varme tøj, så vi kunne se byen til fods. Vi fik gået omkring 30 km på de tre dagen vi var i byen, så nogen afslapningsferie var det ikke. Jeg kan virkelig anbefale Stockholm, hvis man gerne vil gå rundt i smukke omgivelser med masser af mulighed for shopping, lækre restauranter og hyggelige cafeer. Nytårs aften var vi på restaurant og sluttede af med roomservice dessert og fyrværkeri udsigt fra værelset. Jeg håber at I havde en god aften og at I er klar på 2015:)

   

1 kommentar

 • Anna

  Hej 🙂
  jeg vil høre om du vil afsløre hvor I overnattede og så fyrværkeri?

  Min kæreste og jeg skal nemlig også til Stockholm henover nytår men vi synes det er lidt svært at finde et godt sted. Vil sætte pris på din hjælp.

  På forhånd tak.
  Bh. Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for 2014