Velkommen til verden!

Lad træningen begynde

 photo 5a03308e-19bf-4be1-a68a-c046a114f42b_zpsi1wilwba.png

Nu er de 15 dage siden vores lille dreng kom til verden, så nu er jeg så småt begyndt at gå lange ture med barnevognen. Jeg er ret imponeret over min krop, efter at jeg har set hvad den kan, jeg klarede fødslen uden smertelindring, hvilket jeg er ret stolt over. Det tog selvfølgelig et par dage før ømheden havde fortaget sig og energien vendte tilbage. Men at kroppen på 9 måneder kan lavet et barn og føde, er noget af det vildeste. Jeg regnede også med at min krop ville være længe om at komme tilbage, men efter få dages amning, har jeg smidt meget af det overflødige, som havde bygget sig på lår og numse hen over graviditeten, så det må siges at være effektivt. Nu kan jeg se vigtigheden af at spise rigeligt når man ammer, ellers suger han alt fra mig. Jeg slap heldigvis også uden strækmærker, jeg er sikker på at det har noget at gøre med, at jeg var flittig med Weledas Stretchmark oil:) Nu er jeg bare klar på at kunne træne igen, jeg venter dog med den hårde træning lidt endnu. Nu står den på lange gåture med barnevognen, bækkenbundstræning og lidt yoga.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til verden!