Hjemmelavet nutella

2 måneder til ferie

 photo Skaeligrmbillede2014-03-24kl144429_zps05eb9c04.png

Nu er der to måneder til vi skal afsted på ferie for første gang som en lille familie. Norr er ca 4 måneder når vi tager afsted, så det bliver spændende, hvordan der er at have sådan en lille en med på ferie. Vi gjorde os også en del overvejelser omkring rejsedestinationen, jeg er jo tosset med Dubai, men det at skulle amme ville ikke harmonere med, at man jo skal være tildækket og desuden er der sindsygt varmt om sommeren. Så valget faldt på en klassisk charterrejse til Gran Canaria, hvor vi bare skal nyde varmen og slappe af. Inden afrejse skal min kroppen lige strammes op et par steder og om 1 uge kan jeg begynde mit træningsprogram, hvilket jeg glæder mig til. Det bliver lidt skønt at hoppe i løbeskoene og begynde at løbe igen, det er mange måneder siden at jeg sidst løb en tur, så jeg tror jeg stater som nybegynder. Mit medlemskab i Fitness World aktivere jeg igen og håber på de har nogle mor/barn timer. Billedet ovenfor er 1 år gammelt og jeg drømmer om at se sådan ud til juni igen:)

Hvis nogen har gode råd til ferie med småbørn, smid dem endelig i kommentarfeltet:)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet nutella