Weekend

Delte mavemuskler?

 photo d85bf7b0-c132-418a-af8a-94f226d9072e_zpslwawknb3.png Under en graviditet er der meget pres på mavemusklerne og ofte sker det at mavemusklerne deler sig. Det vil sige at bindevævet mellem de to midterste rækker mavemuskler går i stykker på grund af presset indefra. Jeg har været lidt nevøs for at det skulle ske, da det kan medføre bl.a. navlebrok, som ikke ser så kønt ud. Forleden dag testede jeg så, om de stadig var samlet, det gør man ved at ligge sig på gulvet med fødderne i gulvet, placerer 3 fingre lodret, 3 cm over navlen og så løfte hoved for at spænde mavemuskelerne. Hvis fingrene ryger ned i et hul, så er det gået fra hinanden, men hvis der er modstand er de stadig samlet. Hvis mavemuskelerne har delt sig, skal man være forsigtig med mavetræningen og det skal gøres på en speciel måde. Heldigvis var der modstand, da jeg pressede min fingre mod maven! Det vil sige, at jeg igen kan begynde at træne min mave for alvor, indtil nu har det kun foregået på alle 4, ved at suge maven ind, hvilket har været lidt kedeligt;) Nu glæder jeg mig til at maven bliver bikiniklar igen!  photo 0c697d52-46a7-4700-ba85-ead11b00b677_zps2241bf78.png

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend