Bagt havregrød med brombær

Weekend

 photo 2ea103eb-bb83-4a3b-ae71-e08379a85a0f_zpsuca3rvie.png

 

Så blev det weekend igen! Der er noget dejlig beroligende over weekend, med mindre man har den fyldt den op med planer:) Lige så skønt det er at have en masse dejlige planer for weekenden, lige så skønt er det også, at den er åben for muligheder eller tid til at slappe af. I dag er en af de dage, hvor jeg ikke har planer, eller det vil sige, at imorges tog jeg til hatha yoga med min søster, men resten af dagen er fri. Det var første gang i 9 uger jeg satte min fod i Fitness World og det var lidt dejligt at være tilbage. Nu er Sebastian sendt ud af døren og jeg hygger mig med Norr, jeg kan godt lide engang i mellem bare at være mig selv og gøre lige hvad jeg har lyst til. At være lidt alene engang i mellem passer mig super godt. Jeg vil bruge dagen på at forberede lidt blogindlæg, bage kage og bare nyde Norr. Hvis du ikke ved, hvad du skal lave i weekenden, kan jeg anbefale en tur på Bispebjerg kirkegård og se den smukke allé med kirsebærtræer, som I nok har set på Instagram. Vi var der i torsdag og fik taget lidt billeder:)

God lørdag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt havregrød med brombær