Morgenmad er det bedste!

Brunch i byen

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-20 kl. 15.53.50_zps0c8tjtoh.png

I sidste uge prøvede jeg for første gang Wulff og Konstalis brunch, efter at have sukket efter de mange Instagram billeder derfra. Jeg må sige, at jeg er vild med deres koncept, man får nemlig en lille seddel med valgmuligheder for ens brunch. Listen byder på et bredt udvalg af de klassiske brunch ting, æg, bacon, brød, pålæg, grød osv. Man vælger mellem 5 eller 7 ting og så får man det serveret forholdsvis hurtigt efter. Jeg fik lidt af hvert, avokado, ruggrød, brød, vaffel med saltkaramel (mums), scramble æg og hjemmelavet nutella. Det gode er også at man selv kan gøre sin brunch så sund som man vil eller add lidt ekstra af de gode kalorier. Desuden ligger Fitness World i samme bygning og så kan man jo lidt kombiner de to ting, lidt træning og lidt lækkert til ganen. Wulff og Konstali ligger på Lergravsvej 57 på Amager, hvis det skulle have interesse:)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad er det bedste!