Pandekager med mandelkrokant

Morgenmad er det bedste!

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-13 kl. 13.22.57_zpspfujnnpy.png

Jeg kommer tit til at spise det samme til morgenmad i mange uger og bliver derfor ret træt af det, nu har jeg lavet en plan for min morgenmad hver uge, så jeg undgår det. Morgenmad er det bedste måltid på hele dagen og jeg er typen der glæder sig til morgenmaden, når jeg skal til at sove. Morgenmad er en vigtig starter for min dag, jeg vil helst spise den i ro og fred, men med lille Norr, er det blevet lidt sværere, så det bliver nogen gang med ham på armen. Denne morgenmad (på billedet overfor) er smagen af sommer – friske bær og frugt i en skøn sammenblanding. Alt du skal bruger er 1 æble, 1 appelsin, 5 jordbær og 10 hindbær, skær frugten og jordbærene i mundrette stykker og bland lidt mandler i. Du kan selvfølgelig bruge lige de frugter du har:)

Min morgenmads uge ser sådan ud:

– Mandag: Rugbrød med blødkogt æg
– Tirsdag: “Glutenfri grød” med æble og nødder på
– Onsdag: Avokado på rugbrød
– Torsdag: Smoothie med hindbær og banan (opskrift her)
– Fredag: Blandet frugtskål
– Weekend: bagt havregrød (opskrift her) eller andet godt:)

Hvad elsker du at spise til morgenmad?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager med mandelkrokant