Stella Love

Økologisk forkælelse

 photo 11178391_10206466126670444_162161552_n_zpsevxzwijw.jpg

Jeg er vild med mine nye produkter fra Mádara, de er nemlig økologiske og mor-venlige. Kravene til de produkter jeg bruger er store, fordi det er vigtigt at passe på sin krop og miljøet. Lige som jeg spiser overvejende økologisk, så skal de produkter jeg bruger også være det, det har været endnu mere vigtigt for mig efter jeg blev gravid og nu hvor jeg ammer Norr. Min hud kan godt drille og jeg får nogle irriterende bumser, og så er Mádaras Peel masken med aha i, super god til at få bugt med dem og gøre ar pænere. Jeg er også vild med deres olie, som jeg både blander i ansigtscremen og kropscremen for ekstra fugt. Desuden er det at bruge lidt tid på sig selv, med at lave ansigstsmaske og tage et langt bad bare noget af det bedste, når jeg skal forkæle mig selv lidt og have en pause fra amningen og bleskift:)

Hvordan forkæler I jer selv?

Produkterne er en gave

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stella Love