Brunch i byen

Tid til træning med baby?

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-26 kl. 18.30.09_zpsouiwwjcz.png

Jeg havde lidt naivt nok troet at der ville være mere tid til træning end der i virkeligheden er, når man har en lille baby. Hvis man også gerne vil se sin kæreste, lave mad, handle ind, hygge sig og hvad man ellers også skal nå, så er der lige pludselig meget lidt tid til overs til en selv. Jeg kan godt mærke at den gang eller to om ugen, jeg får lov at træne, gør noget godt, det er lidt rart bare at være lidt sig selv. Jeg forsøger at komme af sted til en times yoga om ugen og 1-2 gange styrketræning. Resten bliver til mavetræning hjemme på stuegulvet og de lange gåture med barnevognen. Det kommer til at tage lidt tid endnu før kroppen er tilbage i form igen, men sådan er det. Kosten er jeg også en smugle loss omkring, det er ikke altid der er tid til det helt stor grøntsagsorgie og der er mange hyggestunder med lidt lækkert til. Det hele handler selvfølgelig om prioritering og her vælger jeg helt sikkert at fokusere på min nye rolle som mor og det at være til stede i nuet og nyde min lille dreng.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch i byen