På ferie med 4 måneders baby

De 4 vigtigste kosttilskud

 photo Skaeligrmbillede 2015-06-19 kl. 10.47.07_zpsbdxu4uju.png

For nyligt så jeg en video på MindBodyGreen.com om de 4 vigtigste kosttilskud man kan give sin krop. Jeg kan selvfølgelig ikke finde tilbage til den, øv. Men jeg husker pointen fra den, nemlig de 4 vigtigste kosttilskud. Mælkesyrebakterier blev fremhævet som det aller vigtigste! Mælkesyrebaktierier hjælper til at vi har en god bakterieflora i tarmen. Faktisk er vores tarm altafgørende for vores sundhed, da det er her alt optages. Hvis vores mad ikke optages ordentligt, får vi ingen gavn af de sunde næringsstoffer. Her under kan du se alle fire.

– Probiotika (mælkesyrebakterier)
– Q10
– Magnesium
– D vitamin

Tager du kosttilskud og hvilke tager du?

   

4 kommentarer

 • Altid dejligt at få sin viden bekræftet! 🙂 Er lige begyndt at følge dig, og syntes din blog er rigtig fin! 🙂
  Keep it up!
  KH Amanda // The A-Way!
  https://theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg tager ingefær/gurkemeje, fordi jeg løber meget, og det hjælper min krop til at restituere sig hurtigere 🙂
  Kunne du evt skrive hvilke mærke de forskellige vitaminer er fra?? Dem på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eilime

   Det tror jeg også skulle være rigtig sundt:) Det er også lækkert at bruge friskt i madlavning! Ja, fra venstre er det probiotika som hedder Lacti Plus – D-vitamin som kan tygges fra Drogens Vital – Multivitamin fra Biort + zink fra Biort. Jeg har også magnesium fra Biort. Jeg mangler selv Q10 i min kosttilskuds samling:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På ferie med 4 måneders baby