Weekend!

God start på dagen

 photo Skaeligrmbillede 2015-06-01 kl. 21.47.18_zpszbbdvkas.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-06-01 kl. 21.47.53_zpsd3tbuhbn.png

Er det ikke fint, mit nye sæt service til morgenmaden? Jeg er syntes det er ret fint med det lidt rustikke look skålen og koppen har. Man bliver bare glad for at drikke og spise af noget pænt. I dag står den på besøg i mødregruppen, jeg syntes det er lidt voksent at gå i mødregruppe, men det er nu meget rart at få vendt og drejet situation, med andre som står i samme båd og man kan jo altid lære nogle nye tricks af andres erfaring. Senere har jeg en date med min søde kæreste (jeg ved godt han er min mand, men kalder ham stadige kæreste) i fitness.

God tirsdag:)

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend!