6 måneder med Norr

Morgenmad: Juice & røræg

 photo 6effa7d7-20fd-4a95-a618-2edced18676c_zpsiv3swkcr.png

 photo 1267fa4e-725f-47e0-8aef-1e8132f57200_zpsaqbkyzbn.png

Det kan være udfordrende at leve sundt, når ens lille dreng kræver ens opmærksomhed. Men jeg syntes, at jeg er kommet ind i en meget god rytme, som gør at jeg har tid til at lave sund mad alligevel. Min morgen starter gerne med frisk presset juice, æg og rugbrød. Det gør at jeg er mæt længe. Om aftenen sætter jeg de hele klar på køkkenbordet, så det er lige til at gå til, når jeg står op. Juicen presser jeg af 1 citron, 2 gulerødder, 1 rødbede og 3 æbler. Et lille tip til røræg, er at tilsætte en lille klat creme fraiche når æggene er næsten ved at være færdige på panden, det gør røræg virkelig lækkert cremet! Det er som om at dagen lige bliver lidt bedre, når den starter med god og sund morgenmad:)

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 måneder med Norr