Hjemmelavet rugbrødscrunch

Næste stop Bali!

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-23 kl. 21.41.55_zpsgtnx0bmq.png

Sommeren er snart ved at være forbi her i Danmark, men heldigvis kan jeg se frem til at kommen ned i varmen igen til december. Vi tager til Bangkok og Bali næsten hele december, jeg glæder mig ubeskriveligt meget. Det bliver også spændende at skulle rejse så lang med Norr, som på det tidspunkt er 9 måneder. På Bali har vi lejet et hus gennem Airbnb, hvor der er køkkenpersonale og chauffør, hvilket er perfekt når vi rejser flere sammen og har en lille fyr med. Udsigten fra huset er den, som er på billedet, jeg forstiller mig at jeg skal tidligt op og lave morgenyoga til den udsigt!

   

7 kommentarer

 • Glæder mig sådan til at høre om Bali! Har virkelig længe ønsket at komme hertil! 🙂
  Hav en skøn dag!
  XO Amanda //
  http://www.theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg kommer lige fra Bali – glæd dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jose

  Eeej hvor fedt for jer!

  Tak fordi du er så inspirerende, til at være en sund mor! Hvordan med amningen? Er du ikke mere sulten end du plejer? og hvordan undgår du at spise kage osv. imens du er på barsel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Tusind tak, jeg er glad for at jeg kan inspirere dig! Min amning går stadig super fint, for mig har det fungeret lige siden starten. Jeg tror ikke, at jeg har været mere sulten end jeg plejer, for jeg har altid haft en stor appetit. Jeg har også haft tendens til at spise, hvis jeg keder mig, eller mine tanker har altid kredset om det næste jeg skulle spise. Nu hvor jeg har Norr, har jeg simpelthen ikke tid til at tænke på mad og når jeg så spiser, så sørger jeg for at det er mættende, nærende mad så jeg holder mig mæt længe. Kage er kun noget jeg spiser når jeg er i mødregruppen eller særlige lejligheder, det skal ikke være i mit køkken for så kan hverken Sebastian eller jeg styre det. Det handler bare om ikke at have det inden for rækkevidde. Istedet fylde dit køkken med sunde snacks som nødder grøntsager og frugt, måske lidt chokolade det fungere for mig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det lyder skønt! – Vil du give et par rejsetips til Bali, når du returnerer, og kan du linke til Airbnb huset, I har lejet – eller evt. andre I har kigget på?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet rugbrødscrunch