Inspiration til at gå Caminoen

SUP board

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-05 kl. 15.26.54_zpsq9ku5oax.png

Igår fik jeg endelig tid til at prøve SUP board (Stand up Paddel) igen. Sidste gang jeg stod på sådan et, var sidste år i San Diego. Min mor passede Norr, mens min søster og jeg hoppede på boardet og padlede rundt i vandet ved Amager Strandpark. Vi lejede et board i en time for 150 kr og en time var rigeligt for mig. Vinden var lidt mod os, men det gav bare lidt ekstra træning for balancen og armene. Ens balance bliver udfordret på bedste vis og man skal spænde op i hele kroppen for at holde balancen når man står. Det kræver koncentration når man står op, men jeg er sikker på at alle gøre det om ikke andet får man lidt sjov ud af det hvis man falder i. Jeg håber snart, at skal skal op på boardet igen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til at gå Caminoen