Mit syn på sundhed

Norr

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-17 kl. 13.50.15_zpsaqw4mxu8.png

De sidste par uger er der sket så meget med Norr. Han er nemlig begyndt at krybe rund i hele lejligheden. Det har sat os på lidt af en opgave, med at få fjernet alt som ikke er babyvenligt. Han kan ikke længere bare ligges til at sove i vores seng, for inden man har set sig om, er han ved at kravle ud. En fin fortand er også så småt på vej. Vi kæmper lidt med at få ham til at spise mos og grød,det er ikke det nemmeste, han er en brystmand:)

   

3 kommentarer

 • Tina

  Vi har også en brystbaby, så jeg kender alt til det med mosen og grøden. Sikke en kamp.
  Vi vil ikke tvinge Nohr til at spise og er derfor efter 2,5 måneder helt stoppet med skemad og nu sidder han selv og spiser med fingerne. Det er et HIT og han får spist en del – resten ligger på gulvet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Ja, det er faktisk lidt en kamp! Tak for tippet det må vi prøve, hvis det ikke bliver bedre:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Velbekomme. Vi tog os selv i at ‘snyde’ lidt for at få ham til at spise. Altså lokke med f.eks et æble eller andet. Det dur bare slet ikke og kan give bagslag. De kan simpelthen nægte helt at spise, hvis de føler sig tvunget.
  Derfor er vi ude i fingermad og det kører meget bedre. Det er stadig en kamp til tider, men jeg tror bare man skal stole på at de selv spiser, hvis de er sultne og lade dem bestemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit syn på sundhed