Juice musthaves

Øko bøf og fennikelfræs

 photo de4eee59-73e0-4f7e-824f-57042f55e3a1_zpsoqxxg32w.png

For mig er økologi bare super vigtigt, jeg vil hellere bruge flere penge på det jeg propper i munden og så undvære en middag ude, tøj, sko osv. Kød er en af de ting, som jeg er mest obs på, jeg har det allerbedst, når at jeg ved at det er økologisk. For mig er kød ikke super nødvendigt, jeg kan godt nøjes med det et par gange om ugen. Sebastian er derimod stor kødelsker og derfor kommer der engang imellem bøffer på bordet, men så skal de også være økologiske! Her er en opskrift på økologiske bøffer fra Mineslund med fennikelfræs som er udviklet af Anna Bogdanova fra Nemlig.com. Salaten er frisk og lækker som tilbehør til bøffen. Vær opmærksom på at tykke din bøf rigtig godt og ikke bare sluge den, det er nemlig en ordentlig opgave som du sætter din fordøjelse på.

Fennikelfræs til 2 personer

– 1 fennikel
– 2 håndfulde friske hindbær
– 30 gram hvid chokolade med lakrids
– 2 håndfuld ristede pistaciekerner
– akaciehonning
– Kirsebæreddike eller balsamico
– Lakridspulver
– Vaniljepulver

Snit fennikel på et mandolinjern eller i en foodprocessor i den tykkelse, du ønsker. Hak den hvide chokolade fint eller groft efter smag og drys over salaten med de ristede pistaciekerner. Smag til med akaciehonning og kirsebæreddike og vend salaten let rundt. Afslut med at toppe med friske hindbær. Drys evt. lakridspulver eller vaniljepulver over for ekstra smag.

Steg bøfferne på en grillpande.

Sponsoreret af Nemlig.com

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juice musthaves