Hørfrøgrød med udblødte mandler

Han smelter mit hjerte

 photo 7c576b1d-4629-4451-90bf-75b8d8f40fee_zps4ju3smih.png

 photo c80463c8-93a0-46c2-9873-7b7338072eb1_zpsvfhxx9us.png

 photo 60b4797d-0ba3-4036-8e2d-fb9dd15a6820_zpsyd3vdfbf.png

igen og igen… hver gang han griner, når han vil kysse eller bare putte, når han rækker tungen ud og puster, når han finder ud i køkkenet til én og når han ligger lige så sødt og sover. Snart er han 8 måneder og der sker hele tiden ny udvikling. Norr har lige fået sin fjerde tand – nr. 2 fortand, så snart er der et fint smil med fine bisser. Efter at møffet sig rundt med arme og ben i en måneds tid, er han begyndt at komme op på alle fire, der går ikke lang tid før han kravler. Han har taget sin egen seng i brug og bliver puttet i den om aftenen, men når han vågner om natten og er sulten, så sover han i vores seng. Sulten fejler ingen ting om natten, der kan han godt vågne 4-5 gang og vil have bryst. Heldigvis er det blevet bedre i forhold til hans mad spisning om dagen, men det kniber stadig med at få ret meget ned ved hvert måltid. I stedet for hele tiden at made ham, så får lov at side og lege med at få fx. blåbær ind i munden med hans lille hånd. Det er svært skulle jeg hilse at sige, hvis blåbærret smutter ind i hånden:) Vi har virkelig mange fantastiske stunder med Norr:)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hørfrøgrød med udblødte mandler