Bali

Tips til at rejse med børn

 photo 2488da6f-609c-4fc2-b7e7-9b3c9f902718_zpscgazj4gl.png

 photo 838da1ca-5aa0-4ff9-a350-c4334f1d7bf7_zpsjm1q1wjv.png

 photo 4d35d58f-1ed3-4baa-935d-37b86208be9f_zpsetwop9i6.png

Vi gjorde os mange tanker om, hvordan det ville være på ferie med Norr. Jeg tænkte selvfølgelig over alle detaljer i forhold til transport, mad, bleer og søvn. Først storbyferie i Bangkok, og så afslapningsferie på Bali. Vi startede med at investere i en god klapvogn, som kan slåes helt sammen (så den ikke fylder noget), ligges helt ned (så han kan sove i den) og med en stor skygge (så solen ikke brænder ham). Bæreselen har vi også haft med, heldigvis for den har virkelig været god. På flyet sad han i den mens jeg gik lidt på gangene, i lufthavnen når man lander uden en klapvogn, når man skal på ture hvor det er svært at komme frem med en klapvogn (Bali) og når han bare ikke ville sidde i klapvognen.

Mad var selvfølgelig en af mine største bekymringer, da Norr i forvejen ikke er den største spiser. Jeg har hjemmefra pakket en masse Semper mad på glas, tuber med frugtmos og lidt gryn til grød. Norr elsker heldigvis stadig bryst, så den har vi altid i baghånden. Vi har kun ét sted i Bangkok fundet noget mad svarende til Sempers, så vi er glade for at vi havde meget med. På Bali er vi snart ved at løbe tør og her gør de sig desværre ikke meget i købe babymad. Norr bliver fodret med masser af lækre stykker mango, vandmelon, mangosteen (ikke stenen fra en mango), agurk, tomat og hvad vi lige spiser – han hygger sig med selv at sidde og spise. Änglamarks majspops er han også vild med og de kan lige aflede hans opmærksomhed et øjeblik.

Blesituationen har vi også haft styr på hjemmefra. Vi har købt rigeligt med bleer med, da vi ikke har gidet at skulle bruge tid på at finde de ”rigtige”. Desuden har vi også haft en del svømmebleer med. Badebleerne er nu brugt op og her på Bali bruger de ikke den slags, så nu er det uden badeble i poolen. I forhold til det at skifte ham, så har det heller ikke været det store problem, de har jo puslepladser over alt. Men jeg skal lige hilse og sige at de er svært at skift et størrelse som Norr på et fly, han nægter at ligge stille og man kan kun stå 1 ude og skifte på verdens mindste pusleplads. En anden god ting er at have engangsunderlag med til at skifte på, da man kan komme ud for at skulle skifte forskellige steder.

Søvn/jetlag var en af mine næste bekymringer. Hvordan finder vi hurtigst muligt en god rytme? Første nat var hård, han vågnede kl. 1 og var vågen i 4 timer, men resten af nætterne har været gode uden opvågninger. Så på en dag kom vi allerede ind i en god rytme og han har bare været lidt længere vågen om aftenen. Dagslure tager                                                  han i en seng, klapvogn, på skødet af os eller i et autosæde. Nu er det bare spændende hvordan turen tilbage går med jetlag.

Jeg er helt sikker på at Norr nyder ferien lige så meget som os, han elsker i hvert fald ikke at skulle have særlig meget tøj på. Han kan helt sikkert mærke at hans forældre slapper af og har mere overskud:)

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali