Antiinflammatorisk mad

Morgenmadsmuffins

 photo 8b20071a-8ded-4619-bf3d-0074fd4acdf6_zpsq7vgyqo3.png

Tiden flyver afsted og jeg har ikke meget tid til bloggen. Det skyldes at jeg lige nu har kastet mig over vores lejlighed, der skal ske noget! Vi har i længere tid gået og snakket om at flytte, vi trænger til mere plads og luftforandringer. Kender i det, at man bare syntes at man har boet et sted for længe? Vi har været ud og kigge på nye lejligheder og sågar hus. Men vi er blevet enige om at give lejligheden en chance til, for egentlig er det en god lejlighed. Så vi har valgt at investere lidt i fornyelse,projektet lige nu er at rive tapet af væggene i stuen og få malet på ny, savsmuldstapet er ikke lige sagen;) Dog er der stadig tid til at lave sund og nærende mad, om morgen er vi blevet fan af smoothies og æblehavregryns muffins. Norr spiser gladeligt disse muffins og slubre smoothie i sig!

Her kommer opskriften:

2 små æbler (revet)
3 dl. havregryn
1 tsk. bagepulver
½ tsk. kanel
1/2 tsk. vanillie pulver
1 tsk kokos olie
2 æg
1½ dl. mandelmælk
evt. lidt salt

Bland alle ingredienserne sammen og bag i små muffinsforme ved 150 grader i 20 min.

 

 

   

3 kommentarer

 • Det ser lækkert ud… Vi er selv lige kommet igennem en flytning – eller faktisk to. Vi ville gerne have mere plads, satte huset til salg og var heldige at finde en køber.

  Vi besluttede os for at bygge nyt hus, hvilket vi ikke kunne nå inden vi skulle være flyttet ud af vores gamle hus, så vi måtte flytte i midlertidig lejebolig.

  Sådan to flytninger kræver godt nok en del energi, så jeg kan sagtens forstå at i har valgt at blive boende, når i nu er glade for lejligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej 🙂
  Kan man anvende almindeligt mælk i stedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Antiinflammatorisk mad