Rødbede/avokado juice

Det bedste gulerodsknækbrød

 photo 94586cdd-b75d-4c57-acad-af1ea94a4bfa_zpsnt4ge6ty.png

 

Besøg Green Mind Studio’s side, hvor jeg nu rådgiver i holistisk sundhed og deler en masse opskrifter – greenmindstudio.dk

I forbindeslse med mit forsøg på at få en pænere hud, så har jeg udelukket en række fødevarer, så som sukker, gluten og mælkeprodukter. For mig er det en udfordring at undværer især brød og derfor har jeg bagt alternativer som disse Squashboller og dette knækbrød. I bogen “Beauty Foods” fandt jeg denne opskrift på det lækreste frø og gulerodsknækbrød. Det smager så skønt med økologisk smør på, desværre så godt at det er svært at holde op igen. I opskriften skiftede jeg gulerødder ud med sweetpotato og det fungerede perfekt, så de kan sikkert også skiftes ud med squash, rødbede, persillerødder ellers andre rodfrugter. Det ligner lidt knækbrød, men det bages ikke helt sprødt, så det får en mere brødagtig fornemmelse. Prøv det hvis du har brug for et alternativ til brød.

500 gram økologisk gulerødder eller en anden slags rodfrugt
3 økologisk æg
1 spsk olivenolie
3 dl valgfri frø (solsikke og hørfrø har jeg brugt)
1 dl mandler eller valnødder hakkes

Tænd ovnen på 160 grader. Skræl og riv gulerødder fint. Pisk æg sammen med olie og vend gulerødderne i med frø og nødder. “Dejen” smørres ud på et stykke bagepapir i ca 1 cm tykkelse. Bages i ovnen i ca. 60 min.

Opskrift fra Beauty Foods

 

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbede/avokado juice