Morgenmadsmuffins

Snart færdig!

 photo Skaeligrmbillede 2016-02-03 kl. 20.59.08_zpsjzvxxdun.png

Jubii nu er vi snart færdig med “projekt fornyelse”. Hvilket forhåbentlig betyder, at jeg kommer mere på bloggen. Vores stue og ja faktisk resten af vores lejlighed har lignet noget som er løgn hele januar, fordi jeg lige syntes at vi skulle pille tapetet  ned i stuen for at male en fancy minty farve. Jeg lover at der lige kommer nogle billeder, for jeg syntes det er blevet ret lækkert. Som jeg skrev sidst har min hud drillet en hel del, hvilket fik mig til at gå i sukker og gluten strejke (antiinflammatorisk kost). Hvis I tror at jeg normalt lever 100% sundt, så er det altså ikke sandheden, der ryger altså engang i mellem en træstamme fra Lagkagehuset, chokolade og det der er værre og jeg holder mig heller ikke tilbage når vi er ude. Nu har jeg så hold igen og det har givet pote, min hud opfører jeg godt igen. Jeg holder pausen lidt endnu. Udover at udelukke disse syndere, så har jeg drukket ekstra meget smoothie/juice med avokado, , spist grøntsager i lange baner og indtaget mælkesyrebakterier, zink og omega 6. Dette emne kommer der også en opdatering om snart!

Så I forresten at Bloggers Delight holdt 5 års fødselsdag i lørdags? Jeg var selvfølgelig med og hyggede mig med en masse andre bloggere. Jeg var hoppet i mine læderbukser (som jeg igen passer helt perfekt efter graviditeten) og sneaks, da jeg ikke er god til de høje hæle. Jeg smuttede hjem til mine to yndlings drenge efter middagen, så ingen bytur til mig:)

 photo Skaeligrmbillede 2016-02-03 kl. 21.05.20_zpsi8ntmzsh.png

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmadsmuffins