Det bedste gulerodsknækbrød

Weekend og kloge ord

 photo b5142c61-e610-497e-9fbe-67ae3ff43449_zps73v1h4gc.png

 photo 5b7be73d-b317-4a75-9b12-45548c0e9598_zpse51xty82.png

Igår var vi på en legeplads for første gang med Norr, det var store sager! Jeg har glædet mig helt vildt til, at vi kunne tage ham med. Jeg ved godt, at han ikke får super meget ud af det endnu, men det er bare dejligt at tage ham med. Det blev til en gyngetur og en tur på ruchebanen, så var han glad. Kulden var slem, så han var godt pakket ind i sin Reima flyverdragt, som har holdt ham varm hele vinteren, den er lidt smart for den kan også laves om til kørerpose, hvilket er ideelt når han skal sove i barnevognen. Nu går der ikke længe før vores lille dreng kan gå, han vralter rundt mellem alle ting han kan holde fast i og så slipper han og går et par skridt. Det er det kæreste i hele verden, at se han lille stolte ansigt. Weekenden har også budt på alenetid, jeg tog til yoga lørdag. Halvanden times Yin yoga gør underværker. Yin yoga er en rolig form, hvor stillingerne holdes længe. Det er beroligende at ligge i stillingerne og man kommer i meditativ sindstilstand. Den søde instruktør gav også nogle klog ord med på vejen. Hun sagde: “Det er aldrig for sent at skifte vej, vi tror ofte at, vi bare skal følge den vej vi er på. Det er aldrig for sent at starte på ny”. De ord var bare utrolig inspirerende og jeg håber at du også kan blive inspireret af dem.

Lige nu arbejder jeg på et indlæg om hud og fordøjelse, et virkelig spændende emne!

God mandag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste gulerodsknækbrød